Hoe lang wacht jij hier al op?

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe lang wacht jij hier al op?

Laatste update op augustus 18, 2022

Leestijd: minuten

Wat jij kan leren van deze auditie bij America's got talent met Leer spreken in Breda

Het is donderdagochtend, ik lig nog in mijn bed een beetje mijn roes uit te slapen. Ik vind het geweldig om op facebook filmpjes te kijken van Britain’s Got Talent. En vandaag word ik geraakt en de tranen schieten in mijn ogen.

Een groepje van 5 meisjes betreedt het podium. Tijdens het interview door Simon Cowell geeft één meisje aan dat ze scoliosis (een verkromming van de rug en de wervelkolom) heeft en ze na show haar operatie krijgt en dat ze te horen heeft gekregen dat ze daarna nooit meer kan dansen. Bam! die komt wel even binnen.

De dansact die ze daarna laten zien is fantastisch. Je voelt de emotie bij het hele publiek en dan komt het commentaar van de jury. En dan komt Alesha Dixon aan het woord, ze is geëmotioneerd door het verhaal en de vriendschap tussen de 5 meisjes en vervolgens drukt ze op de golden buzzer (direct door naar de live shows). En wat er daarna gebeurde lees je zo meteen…

Hoe lang wacht jij hier al op?
Pak je moment. Wacht niet. Ga ervoor net zoals dat meisje en haar vriendinnen. Ik spreek zoveel mensen die een fantastische boodschap hebben maar die het nog te spannend vinden om hier mee naar buiten te treden. En ja het is ook spannend maar als je ervoor gaat doe het dan met volle overgave en oefen tot je erbij neervalt. Ga ervoor! Je bent het waard en mensen zitten op jouw verhaal te wachten.

Dit is jouw moment
Jij voelt zelf het beste of dit jouw moment is. Om die stap te zetten en er vol voor te gaan. En om je hierbij extra te helpen doe ik iets speciaals. In de week van 12 september start ik weer met een nieuwe groep Spreken met Impact waarin we 5 weken lang aan de slag gaan met spreken met zowel oefensessies online als live in Breda en we sluiten af met een geweldige live podiumdag op donderdag 13 oktober waarin je jouw verhaal op het podium gaat vertellen. En om jou aan te moedigen bedraagt de investering voor deze training t/m 31 augustus geen € 597 maar € 497.  Let op! Er zijn slechts 10 plaatsen dus pak je moment. Let’s create magic.

Meld je nu direct aan dan ben je erbij. Hierbij de link.

Hoe het verder ging…
En ook nu weer realiseer ik hoe belangrijk verhalen zijn, zoals dat van dat meisje en haar vriendinnen. Deze verhalen inspireren en motiveren anderen weer om er ook voor te gaan. Ook jij zit vol verhalen waarmee jij mensen gaat motiveren en inspireren. Voorwaarde is wel dat je jouw verhalen gaat vertellen. En hoe het verder ging met het meisje en haar vriendinnen? Check onderstaande video en realiseer je dan dat magie bestaat als je er maar voor gaat.

Wat jij kan leren van deze auditie bij America's got talent met Leer spreken in Breda

Tot slot
Zo ik ga heerlijk genieten van een weekje in Denemarken. Het wordt weer een mooie reis met bijzondere momenten. Ik kijk nu alweer uit naar alle avonturen, verhalen en inspiratie die ik ga opdoen.

Als jij nog op vakantie gaat, wens ik je een hele fijne vakantie toe en daarna gaan we weer aan de bak. Man, wat heb ik zin om in september weer te gaan knallen. Tof als je erbij bent.

GET YOUR MESSAGE OUT THERE

Met sprekende groet,

Wilfred
PS 1: Wil jij beter leren spreken maar vind je het best lastig om te bepalen wat jij nu nodig hebt? Plan dan een potentiegesprek met mij in dan denk ik graag met je mee.

Download E-book
Presenteer met Zelfvertrouwen
Op een manier die bij jou past met een verhaal dat aanslaat.

Reken af met spreekangst en blackouts een geef presentaties met Impact.

Interessant? Deel dit artikel zodat ook andere ondernemers ervan kunnen profiteren.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>