Deze tools geven mij de vrijheid en het gemak om mijn verhaal makkelijker en sneller met jou te delen.

Gebruik deze tools om jouw boodschap de wereld in te slingeren. Iedereen heeft een boodschap die het verdient om verteld te worden. Ook jij!

Tools

#1

Thrive themes voor een mooie website incl. online leeromgeving. 

Als je echt een mooie website wilt met de mogelijkheid van een online trainingsomgeving en belangrijker: je wilt dat bezoekers de optimale beleving geven op je website, dan is Thrive met alle extra functies dé oplossing. En als het je na 30 dagen niet bevalt krijg je je investering terug. 

5 uit 5 sterren

#2

Active campaign - emailmarketing

Het is belangrijk dat je goed contact onderhoudt met klanten en andere geïnteresseerden. Een goed emailmarketingprogramma is dan onmisbaar. Van het versturen van een e-book tot aanmeldingen voor je webinar. In het Nederlands en 14 dagen om uit te proberen.

4.5 uit 5 sterren

#3

Canva

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Je verhaal ondersteunen door beelden die tot de verbeelding spreken. Van prachtige social media posts tot gave video's. En natuurlijk kun je hier terecht voor een werkboek, flyer of uitnodiging 🙂 Gratis basisversie. Maar geloof me daarna wil je naar de Pro versie. Je kunt ook direct posts plaatsen op social media vanuit canva. 

5 uit 5 sterren

#4

Textexpander 

Dit is echt een no-brainer. Automatiseer veel gebruikte teksten (met een simpele afkorting) en bespaar enorm veel tijd. Je adres, de kleurcodes van je logo, je btw-nummer, standaard onderdelen van je offertes en ga zo maar door. Als je hier eenmaal van geproefd hebt, wil je nooit meer anders. Je kunt dit programma gratis uitproberen. Zeker doen. 

5 uit 5 sterren

#5

Podia - voor het opzetten van een online training als je niet zo technisch bent

Ben je nu niet zo technisch en ben je op zoek naar een betaalbaar platform voor je online training. Stop met zoeken. Maak je account aan en je kunt direct beginnen met het inrichten van je 1e online training. 14 dagen kun je dit gratis uitproberen. 

4.5 uit 5 sterren

#6

Live streamen met Streamyard

Met deze tool stream ga je direct LIVE op verschillende kanalen zoals Youtube, Facebook én LinkedIN.

De ideale manier om jouw verhaal te laten horen en zoveel mogelijk mensen te bereiken. Get your message out there. Dit programma kun je 14 dagen gratis uitproberen. 

5 uit 5 sterren

#7

Logitech Brio Webcam

Ja, mijn Macbook Pro heeft een webcam maar voor online training en het opnemen van video's is de Logitech Brio Webcam een aanrader. 

5 uit 5 sterren

#8
#8
#8

Yeti USB Microfoon voor Studiokwaliteit Streaming

Bij het overbrengen van je boodschap is naast beeld het geluid ook super belangrijk. Ik maak daarbij gebruik van een externe microfoon, de Blue Yeti. Klinkt super en hé, het ziet er ook nog eens gaaf uit. 

5 uit 5 sterren

#8

Things 3

Behoefte aan inzicht, overzicht en uitzicht. Ik wel en daar gebruik ik de app Things 3 voor op mijn Iphone en Macbook Pro. Synchroniseert ook zo lekker. Een app waarin ik al mijn projecten en taken bijhoud, plan en afvink als ik ze gedaan heb. Heerlijk gevoel. O ja het systeem is net zo goed als de kwaliteit van de persoon die het gebruikt :). 

5 uit 5 sterren

#10

Mollie

Het is fijn als mensen direct af kunnen rekenen op jouw website. Hiervoor gebruik je Mollie. Zeer gebruikersvriendelijk en combineert heel goed met Woocommerce. Met Mollie kun je betalingen ontvangen via alle online betaalmethodes; Ideal, creditcard, SEPA, Bankcontact, Paypal, achteraf betalen, Apple Pay, etc

5 uit 5 sterren

#11

Wishlist Member

Ik gebruik op dit moment Wishlist Member om mijn training af te schermen voor klanten zodat niet Jan en alleman toegang hebben tot de training. Inmiddels heeft Thrive Themes dit zelf geregeld dus mogelijk dat ik deze tool niet meer nodig heb. Maar de nr. 1 tool om je online leeromgeving af te schermen is Wishlist Member. Het is even wat uitzoek werk maar daarna werkt het als een tierelier. 

4.5 uit 5 sterren

#12

Todoist

Behoefte aan inzicht, overzicht en uitzicht. Ik wel en daar gebruik ik de app Things 3 voor op mijn Iphone en Macbook Pro. Heb je nu geen Iphone of Macbook gebruik dan Todoist.  Een app waarin je al je projecten en taken bij kunt houden, plan en af kunt vinken als je ze gedaan hebt. Heerlijk gevoel. O ja het systeem is net zo goed als de kwaliteit van de persoon die het gebruikt :). 

5 uit 5 sterren

#13

Skillba

Als je niet zo technisch bent en Engels je ook niet echt ligt dan is dit een heel mooi alternatief om binnen no time jouw online training in te richten en te kunnen verkopen. Alle technische rompslomp en koppelingen etc. zijn geregeld. Jij hoeft alleen maar te doen waar jij goed in bent. Jouw kennis en kunde omzetten in een toffe online training. Je kunt natuurlijk ook alles zelf uitvogelen maar dat kost heel veel tijd. Hier kun je direct aan de slag. 

5 uit 5 sterren

#14

mmhmm

Dit is zo'n geweldig programma al zeg ik het zelf. Mmhmm kun je op 2 manieren gebruiken. Enerzijds als camera in bijv. Zoom en Teams en dan kun je er echt hele gave dingen mee doen. Anderzijds kun je mmhmm ook gebruiken om je eigen video's op te nemen waarbij je ook gebruik kunt maken van alle gave tools in deze app. Ik ben razend enthousiast en er is maar één manier om hier achter te komen. Ga het zelf ervaren. Ik weet zeker dat je dan net zo enthousiast bent als ik. 

4.5 uit 5 sterren

#15

4K Downloader

De tool om video's te downloaden van Youtube. De tool om video's te converteren naar audiobestanden. Een absolute must have. Doe er je voordeel mee en ga direct aan de slag. 

5 uit 5 sterren

#16

PDFescape

Oké je hebt een ebook of een werkboek gemaakt dat mensen kunnen downloaden. Misschien heb hier wel opdrachten in staan met invulvelden. Maar ja, dan moet je eerst het ebook of werkboek uitprinten. Wat nu als er tool bestaat waarmee je jouw pdf bestand kunt voorzien van deze invulvelden zodat mensen deze digitaal in kunnen vullen. Et voilà hier is PDFescape. Veel plezier ermee. 

5 uit 5 sterren

#17

Publer

Social media is niet meer weg te denken uit deze wereld. Maar hoe post je nu effectief jouw berichten op social media. Hiervoor is Publer echt de ideale tool. Je kunt berichten maken en deze op al je gekoppelde social media kanalen post en daarnaast kun je ook berichten inplannen. Wil je effectief zichtbaar zijn, kies dan voor Publer.

4.5 uit 5 sterren

#18

Heb jij ervaringen met een gave tool?

Heb jij ervaringen met een gave tool en staat deze nog niet in dit lijstje? Laat het ons dan even weten. Dan testen we de tool zelf uit en als wij ook zo laaiend enthousiast zijn, nemen wij deze tool natuurlijk op in deze gave lijst.

5 uit 5 sterren

Wilfred van der Meer

Ik help graag anderen en ik zoek graag dingen uit. Ik help je graag om jouw boodschap de wereld in te slingeren met tools die dat voor jou zo makkelijk mogelijk maken. 

Wilfred van der Meer

Sommige tools die ik hier noem, werken met een zogenaamd affiliate programma zodat ze minder tijd en geld kwijt zijn aan marketing. Ik krijg een commissie als je een product koopt via mijn affiliate link. Jij betaalt geen cent extra en op deze manier kan ik jou blijven helpen met gave tools om jouw boodschap de wereld in te slingeren.

>