Leer Spreken met Impact

Ben jij coach, consultant, auteur of dienstverlener en wil jij jouw verhaal vertellen op zo'n manier dat mensen niet afhaken maar blijven luisteren en daarna graag met jou in gesprek gaan?

Vind je het spannend of zelfs eng om jezelf te presenteren en pitchen?

Ben je nog op zoek naar jouw verhaal en heb je geen idee hoe je dat het beste kunt vertellen?

Heb je het gevoel dat mensen niet op jouw verhaal zitten te wachten?

Je weet wat je wilt vertellen maar hoe zorg je ervoor dat je boodschap duidelijk overkomt?

Je hoeft niet meer verder te zoeken!

Mijn naam is Wilfred van der Meer en ik herken dat gevoel. Van het verlegen jongetje dat ik vroeger was, vind ik het nu supergaaf om te spreken en mijn verhalen te delen met mensen op social media, in een 1 op 1 gesprek of tijdens een presentatie. 

Op zo'n manier dat het publiek aan je lippen hangt en nieuwsgierig is naar de rest van jouw verhaal. 

Er worden nog steeds veel verhalen verteld waarbij mensen heel snel afhaken. Daarnaast zijn er veel mensen met een verhaal dat het verdient om vertelt te worden. Alleen ja op je eigen podium gaan staan is best een dingetje. Doodeng. 

Het is dan ook mijn missie om mensen zoals jij te begeleiden bij spreken met IMPACT zodat jij jouw podium pakt en met vertrouwen met jouw boodschap IMPACT maakt en mensen raakt. 

En weet je wat helemaal tof is. Als je dan zichtbaar wordt zowel online als live met jouw verhaal je het risico loopt dat mensen heel graag met jou willen werken.

Ik weet nog goed dat mensen afhaakten tijdens mijn presentatie. Ik besloot dat ik verantwoording moest nemen. Ik ontdekte allerlei technieken en vaardigheden en ben deze gaan toepassen, met succes! Al mijn kennis en ervaring deel ik in de training Spreken met IMPACT

De training Spreken met IMPACT

In de loop der jaren heb ik heeeeel veel kennis en ervaring opgedaan, maar de training Spreken met IMPACT is meer dan alleen werkboeken, templates, checklists en video's over hoe je je boodschap het beste over kunt brengen. Want gek gezegd gaat het helemaal niet om wat je vertelt; het gaat om iets heel anders; Het gaat erom hoe je je verhaal vertelt en waarom je juist dat verhaal vertelt etc. Ook die kennis en ervaring deel ik in deze training.

Het beste van 2 werelden

Het gemak van een online academy waar je al het materiaal vindt om te leren Spreken met IMPACT. Daarnaast een wekelijkse live sessie waarin we samen aan de slag gaan en vooral veel samen gaan oefenen. 

Nooit meer zoeken

Oefening baart kunst en als je het even niet meer weet, hoef je nooit op zoek te gaan. Met deze training heb je voor altijd toegang tot het materiaal waarmee jij met jouw verhaal IMPACT maakt en mensen raakt. 

Nooit meer saaie presentaties

De onderdelen die je in deze training zijn maar bedoeld voor één ding.., ze zijn bedoeld om jou het plezier en het vertrouwen te geven dat jij een verhaal hebt dat het verdient om verteld te worden. Zodat als jij spreekt mensen geïnspireerd worden om iets te laten, iets te doen of iets nooit meer vergeten. 

Er wordt over gesproken

Verwacht dat de mensen die  jouw verhaal horen gaan reageren. Zoals Maya Angelou het mooi beschrijft: people forget what you said, people wil forget what you did but people will never forget how you made them feel.

Dit zeggen deelnemers over
de training Spreken met Impact


Meld je aan voor de training Spreken met Impact
Start maandag 25 maart
of maandag 27 mei

Na je aanmelding ontvang je direct toegang tot de Online Academy en kun je direct aan de slag met de introductie en de intake.

Uit welke modules
bestaat de training?

Module Master jouw structuur


Ieder verhaal kent een goede opbouw en die opbouw is er niet voor niks. Tijdens deze module leer je het uitgangspunt van iedere presentatie. Vervolgens ga je aan de slag met de opbouw van jouw presentatie. Je ontvangt templates en checklists die je voor iedere presentatie kunt gebruiken.  


Module Master jouw verhaal


De uitgangspunten van je presentatie zijn duidelijk, je hebt een duidelijke structuur en opbouw. In deze sessie leer je welke tools je in kunt zetten om je verhaal aantrekkelijk te maken met als gevolg dat de deelnemers blijven luisteren. 

Module Master jouw presentatie


Alles wat je aandacht geeft groeit. In deze sessie leer je hoe je jouw presentatie zo interactief mogelijk kunt maken. Je krijgt een legio aan tools die je in kunt zetten tijdens je presentatie die ervoor gaan zorgen dat iedere deelnemer actief betrokken is bij de sessie en het maximale resultaat behaald. 

Module Master jouw invloed


Wat nu als er verschillende vaardigheden zijn die deelnemers op onbewust niveau beïnvloeden met als resultaat dat ze juist iets onthouden of bijvoorbeeld direct in actie komen. Tijdens deze sessie leer je een arsenaal aan technieken om ervoor te zorgen dat jouw presentatie blijft hangen en aanzet tot actie bij de deelnemers. 

Bonus Master jouw mindset
(t.w.v. € 147)


De basis van het verzorgen van een goede presentatie, video opname of online sessie is je eigen mindset. In deze sessie leer je de werking van jouw brein, je krijgt inzicht in je eigen verdedigingsmechanismen en je leert hoe je bewust jouw mindset kunt beïnvloeden met als resultaat dat je boodschap krachtig en duidelijk overkomt.

Bonus Master jouw video
(t.w.v. € 147)


Je weet inmiddels hoe een goed verhaal in elkaar steekt, hoe je dit opbouwt en hoe je mensen kunt beïnvloeden. In deze sessie gaan we actief aan de slag met de techniek en vaardigheid van het zelf opnemen van video's die je kunt plaatsen op social media waardoor je nog meer mensen kunt bereiken met jouw verhaal. 


Meld je aan voor de training Spreken met Impact
Start maandag 25 maart
of maandag 27 mei


Na je aanmelding ontvang je direct toegang tot de Online Academy en kun je direct aan de slag met de introductie en de intake.


 Praktische informatie

Maandagavond 
Introductiesessie

Woensdagmiddag
(16:00 - 17:30)
Online oefensessie via Zoom

 en/of

Donderdagavond
(19:00 - 20:30)
 Live oefensessie in Breda 


De training is inclusief Online Academy en een besloten whatsappgroep. 


Je krijgt de mogelijkheid om al het geleerde in de praktijk te brengen
tijdens de afsluitende Live Podiumdag.


Start maandag 25/3

Online en live oefensessies (27/3 - 28/3, 3/4 - 4/4, 10/4 - 11/4, 17/4 - 18/4)
Online generale repetitie 22/4 (19.00 - 20.30)

25/4 Live podiumdag Breda 10.00 - 16.00


Start maandag 27/5

Online en live oefensessies (29/5 - 30/5, 5/6 - 6/6, 12/6 - 13/6, 19/6 - 20/6)

Online generale repetitie 24/6 (19.00 - 20.30)


27/6 Live podiumdag Breda 10.00 - 16.00

De training Spreken met Impact

Eén bak aan inspiratie 

van € 1588 voor € 997 (je bespaart ruim 35%)

997 excl. btw 

  • minimaal 1 jaar toegang tot de online academy
  • 4 modules met online content aangevuld met 4 wekelijkse online en/of live oefensessies
  • Bonus: Master jouw mindset
    (t.w.v. € 147)
  • Bonus: Master jouw video (t.w.v. € 147)
  • Bonus: Live podium dag       (t.w.v. € 297)
  • Gratis updates

Je loopt geen enkel risico met de 100% tevredenheidsgarantie. Get your message out there groet, Wilfred

Gratis updates
van de training
Spreken met IMPACT

De training is ontstaan vanuit mijn missie om meer interactie, beleving en impact te hebben. Ik zal dan ook in de toekomst nieuwe content blijven toevoegen aan de training. 

100% Tevredenheidsgarantie

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel inspiratie uit deze training gaat halen en als je de tips en methodieken toepast zul je veel meer impact hebben en nieuwe klanten aantrekken. 

Daarom durf ik je gerust een niet goed geld terug garantie te geven. Als je na 14 dagen na de start van jouw traject niet tevreden bent en je geld terug wilt. Je hebt dan natuurlijk geen toegang meer tot de leer spreken academy. 

Ik wens je heel veel plezier, energie, afwisseling, creativiteit en impact,


groet, 

Veelgestelde vragen

Ik vind mezelf laten zien en horen super spannend. Is deze training dan iets voor mij?

Krijgt de training wel eens een update?

Hoe lang duurt het voordat de training start?

Wat gebeurt er als ik mijn bestelling heb gedaan?

Hoe lang heb ik toegang tot de training Spreken met IMPACT?

Hoe kan ik contact opnemen?

>