Ben jij coach, consultant of dienstverlener en wil jij zichtbaar zijn en vanuit zelfvertrouwen met jouw boodschap mensen raken 
en de klanten krijgen die je verdient? 
Zoek niet langer verder..., hier is

de training Spreken met IMPACT

Het beste van 2 werelden. Online academy incl. online live sessies

Ontdek wat er allemaal in de training zit en jou gaat helpen om nog meer IMPACT te maken!

Werk je met mensen en wil je zichtbaar zijn en
met meer vertrouwen spreken, waardoor je meer impact maakt, mensen raakt en klanten krijgt?

Je hoeft niet verder te zoeken...

Heb je het gevoel dat mensen niet op jouw verhaal zitten te wachten en daardoor afhaken?

Ben je nog op zoek naar jouw verhaal en heb je geen idee hoe je dat het beste kunt vertellen?

Je hebt jouw verhaal duidelijk maar op de één of andere manier komt het niet over?

Je hoeft niet meer verder te zoeken!

Mijn naam is Wilfred van der Meer en ik herken dat gevoel. Van het verlegen jongetje dat ik vroeger was, vind ik het nu supergaaf om te spreken en mijn verhalen te delen met mensen op social media, in een 1 op 1 gesprek of tijdens een presentatie. 

Op zo'n manier dat het publiek aan je lippen hangt en nieuwsgierig is naar de rest van jouw verhaal. 

Er worden nog steeds veel verhalen verteld waarbij mensen heel snel afhaken. Daarnaast zijn er veel mensen met een verhaal dat het verdient om vertelt te worden. Alleen ja op je eigen podium gaan staan is best een dingetje. Doodeng. 

Het is dan ook mijn missie om mensen zoals jij te begeleiden bij spreken met IMPACT zodat jij jouw podium pakt en met vertrouwen met jouw boodschap IMPACT maakt en mensen raakt. En weet je wat helemaal tof is. Als je dan zichtbaar wordt zowel online als live met jouw verhaal je het risico loopt dat mensen heel graag met jou willen werken.

Ik weet nog goed dat mensen afhaakten tijdens mijn presentatie. Ik besloot dat ik verantwoording moest nemen. Ik ontdekte allerlei technieken en vaardigheden en ben deze gaan toepassen, met succes! Al mijn kennis en ervaring deel ik in de training Spreken met IMPACT

De training Spreken met IMPACT

In de loop der jaren heb ik heeeeel veel kennis en ervaring opgedaan, maar de training Spreken met IMPACT is meer dan alleen werkboeken, templates, checklists en video's over hoe je je boodschap het beste over kunt brengen. Want gek gezegd gaat het helemaal niet om wat je vertelt; het gaat om iets heel anders; Het gaat erom hoe je je verhaal vertelt en waarom je juist dat verhaal vertelt etc. Ook die kennis en ervaring deel ik in deze training.


Schrijf je in en zorg dat je erbij bent.

Na jouw bestelling, krijg je jouw unieke inloggegevens per email en kun je direct inloggen en aan de slag. In de online omgeving vind je de intake van de Training Spreken met IMPACT.

Het beste van 2 werelden

Het gemak van een online academy waar je al het materiaal vindt om te leren Spreken met IMPACT. Daarnaast een wekelijkse live sessie waarin we samen aan de slag gaan en vooral veel samen gaan oefenen. 

Nooit meer zoeken

Oefening baart kunst en als je het even niet meer weet, hoef je nooit op zoek te gaan. Met deze training heb je voor altijd toegang tot het materiaal waarmee jij met jouw verhaal IMPACT maakt en mensen raakt. 

Nooit meer saaie presentaties

De onderdelen die je in deze training zijn maar bedoeld voor één ding.., ze zijn bedoeld om jou het plezier en het vertrouwen te geven dat jij een verhaal hebt dat het verdient om verteld te worden. Zodat als jij spreekt mensen geïnspireerd worden om iets te laten, iets te doen of iets nooit meer vergeten. 

Impact; er wordt over gesproken

Verwacht dat de mensen die  jouw verhaal horen gaan reageren. Zoals Maya Angelou het mooi beschrijft: people forget what you said, people wil forget what you did but people will never forget how you made them feel.

Dit zeggen anderen over mijn presentaties en trainingen

Bram Kleine Staarman

Financieel adviseur/ eigenaar 

Erg leuke en leerzame workshop bij Wilfred gevolgd over het neerzetten van een overtuigende pitch. Wilfred is een bevlogen en gepassioneerde trainer die nét dat stapje extra zet om tot een goed resultaat te komen.

Clemens Sikken

HR Manager / Consultant / Coach

Wilfred is een bruisende performer met communicatie als hoofdact. Op speelse wijze onthult hij de geheimen van communicatie en maakt hij je bewust van je eigen manier van communiceren en de effecten daarvan op anderen. Maar hij leert je ook hoe het anders kan.

Rianne de Vin - de Jager

Eigenaar Hunter salespromotion

Wat een bruisende man is Wilfred! Ik ken hem al jaren en geniet altijd van zijn enthousiaste en positieve uitstraling. Door een aantal van Wilfred zijn tips te gebruiken in m'n pitch, merk ik dat ik nu wel de aandacht heb en er ècht geluisterd wordt. Ik kijk dan ook uit naar het vervolgtraject, want Wilfred kan me nog veel meer leren!

Uit welke modules bestaat de training?

Hieronder een overzicht met toelichting op de inhoud;

Module Master jouw structuur en opbouw

Ieder verhaal kent een goede opbouw en die opbouw is er niet voor niks. Tijdens deze module leer je het uitgangspunt van iedere presentatie. Vervolgens ga je aan de slag met de opbouw van jouw presentatie. Je ontvangt templates en checklists die je voor iedere presentatie kunt gebruiken.  


Module Master jouw verhaal


De uitgangspunten van je presentatie zijn duidelijk, je hebt een duidelijke structuur en opbouw. In deze sessie leer je welke tools je in kunt zetten om je verhaal aantrekkelijk te maken met als gevolg dat de deelnemers blijven luisteren. 

Module Master jouw live en online 

presentatie en interactie


Alles wat je aandacht geeft groeit. In deze sessie leer je hoe je jouw presentatie zo interactief mogelijk kunt maken. Je krijgt een legio aan tools die je in kunt zetten tijdens je presentatie die ervoor gaan zorgen dat iedere deelnemer actief betrokken is bij de sessie en het maximale resultaat behaald. 


Module Master jouw beïnvloedingsvaardigheden


Wat nu als er verschillende beinvloedingsvaardigheden zijn die deelnemers op onbewust nivo beïnvloeden met als resultaat dat ze juist iets onthouden of bijvoorbeeld direct in actie komen. Tijdens deze sessie leer je een arsenaal aan beïnvloedings-technieken om ervoor te zorgen dat jouw presentatie blijft hangen en aanzet tot actie bij de deelnemers. 


      Bonus (t.w.v. € 147)

Master jouw mindset


De basis van het verzorgen van een goede presenatie, video opname of online sessie is je eigen mindset. In deze sessie leer je de werking van jouw brein, je krijgt inzicht in je eigen verdedigingsmechanismen en je leert hoe je bewust jouw mindset kunt beïnvloeden met als resultaat dat je boodschap krachtig en duidelijk overkomt.

Bonus (t.w.v. € 147)
Master jouw video


Je weet inmiddels hoe een goed verhaal in elkaar steekt, hoe je dit opbouwt en hoe je mensen kunt beïnvloeden. In deze sessie gaan we actief aan de slag met de techniek en vaardigheid van het zelf opnemen van video's die je kunt plaatsen op social media waardoor je nog meer mensen kunt bereiken met jouw verhaal. Schrijf je in en zorg dat je erbij bent.

Na jouw bestelling, krijg je jouw unieke inloggegevens per email en kun je direct inloggen en aan de slag. In de online omgeving vind je de intake van de Training Spreken met IMPACT.

Ahmad

Hassan

Ik heb een communicatietraining gevolgd bij Wilfred. Wilfred geeft veel persoonlijke aandacht. Met het toepassen van zijn tips worden persoonlijke doelen snel bereikt.Daarnaast maakt hij de inhoud praktisch en toegankelijk. Met behulp van eenvoudige praktijkvoorbeelden weet hij zijn boodschap op een attractieve wijze over te brengen. Zijn enthousiasme maakt zijn boodschap ook attractief. Het resultaat is dat de stof vroeg beklijft.Kortom: ik kan iedereen Wilfred aanraden voor een communicatietraining.

Gratis updates van de training

Spreken met IMPACT

De training is ontstaan vanuit mijn missie om meer interactie, beleving en impact te hebben. Ik zal dan ook in de toekomst nieuwe content blijven toevoegen aan de training. 

PRAKTISCH 

MAANDAGAVOND Introductiesessie
Online academy


WOENSDAGMIDDAG (15:30 - 17:00) OF DONDERDAGAVOND (19:00 - 20:30) EEN ONLINE OEFENSESSIE VIA ZOOM
(We willen dat je de mogelijkheid hebt om te kiezen zodat je iedere week kunt bepalen wat voor jou het beste uitkomt. Je mag er natuurlijk ook voor kiezen om bij beide sessies aanwezig te zijn.)
incl. Besloten Facebookgroep. Veiligheid boven alles.

BONUS
1. Module master jouw mindset (t.w.v. € 147)
2. Module master jouw video vaardigheden (t.w.v. € 147)
3. LIVE PODIUM DAG (t.w.v. € 297)

Je krijgt de mogelijkheid om al het geleerde 
in de praktijk te brengen op het podium.
Wanneer wil je starten:
September: week van 6 September (LIVE Podiumdag 20 oktober)
Oktober: week van 4 Oktober (LIVE Podiumdag 4 November)
November: week van 15 November (LIVE Podiumdag 16 December)
Op de checkoutpagina kun je aangeven wanneer je wilt starten. 
De training spreken met impact

Eén bak aan inspiratie 

van € 1088 voor € 497 (je bespaart 55%)

497 excl. btw 

  • minimaal 1 jaar toegang voor éénmalige investering
  • 4 modules met online content aangevuld met 4 wekelijkse online oefensessies
  • Bonus: Master jouw mindset
    (t.w.v. € 147)
  • Bonus: Master jouw video vaardigheden (t.w.v. € 147)
  • Bonus: Live podium dag       (t.w.v. € 297)
  • Gratis updates

Je loopt geen enkel risico met de 100% tevredenheidsgarantie. Get your message out there groet, Wilfred

100% Tevredenheidsgarantie 

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel inspiratie uit deze training gaat halen en als je de tips en methodieken toepast zul je veel meer impact hebben en nieuwe klanten aantrekken. 

Daarom durf ik je gerust een niet goed geld terug garantie te geven. Als je na 14 dagen na de start van jouw traject niet tevreden bent en je geld terug wilt. Je hebt dan natuurlijk geen toegang meer tot de leer spreken academy. 

Ik wens je heel veel plezier, energie, afwisseling, creativiteit en impact,


groet, 

Veelgestelde vragen

Ik vind mezelf laten zien en horen super spannend. Is deze training dan iets voor mij?

Krijgt de training wel eens een update?

Hoe lang duurt het voordat de training start?

Wat gebeurt er als ik mijn bestelling heb gedaan?

Hoe lang heb ik toegang tot de training Spreken met IMPACT?

Hoe kan ik contact opnemen?

>