"Ik heb de training leren spreken met impact gevolgd bij Wilfred. Hij deelt goede informatie, wat je helpt om je verhaal op te bouwen. Het was een feestje om elke week met de andere cursisten te oefenen. We werden uitgedaagd met oefenen, aangemoedigd, gestimuleerd en Wilfred is een kei in het verzinnen van goede teksten. Hij heeft mij hierin heel veel geleerd, hoe je op een leuke manier bruggetjes kan bouwen, jouw boodschap kan verwoorden. Met humor, kennis en persoonlijke aandacht neemt hij je mee in het proces, zodat ook jij het gewoon leuk gaat vinden om te presenteren. Voel jij angst om jouw boodschap te laten horen, twijfel niet...en volg de training. Je gaat er geen spijt van krijgen."
Bianca Wilschut
"De Spreken met Impact training van Wilfred heeft ervoor gezorgd dat ik mijn boodschap steeds beter en duidelijker kan verwoorden. De training heeft me onder andere geleerd om een goede structuur en opbouw te gebruiken voor mijn verhaal en dat helpt enorm. Wat ik het meest waardevolle vond is de enthousiaste aanmoediging en goede feedback die Wilfred geeft tijdens de wekelijkse oefensessies en op de filmpjes die je maakt en deelt. Alhoewel mijn voorkeur ligt bij 1-op-1 advies heb ik gemerkt dat het leren in een kleine groep herkenning en inspiratie geeft en maakt dat je dan ook meer durft. En dan na de training een live podiumdag, ik heb het gedaan, vond het superspannend maar ook supergaaf! En dat had ik van te voren echt niet kunnen denken! Echte aanrader!"
Nicky Beentjes

14 dagen niet goed geld terug garantie

Als je na 14 dagen na de start van jouw traject om welke reden dan ook niet tevreden bent, hoef je alleen maar een email te sturen en dan stort ik je geld weer terug zonder lastige vragen te stellen. Je hebt dan natuurlijk geen toegang meer tot de academy.

Met enthousiaste groet,

Wilfred van der Meer

1
SHIPPING
Where to ship it?
1
Training Spreken met IMPACT
Training Spreken met IMPACT × 1
997,00

Subtotaal 997,00
btw 0,00
Totaal 997,00

Gegevens

Je bestelling

Product
Totaal
1
Training Spreken met IMPACT
Training Spreken met IMPACT × 1
997,00
Subtotaal 997,00
btw 0,00
Totaal 997,00

Betalen

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.

Veilig betalen

14 dagen niet goed geld terug garantie

We beschermen jouw privacy

© 2022 - Leer spreken Powered by Wilfred van der Meer
>