Mastertraject Leer spreken


Presentaties geven hoort bij je werk. Je merkt dat het niet je meest favoriete onderdeel is. Je wilt graag met meer zelfvertrouwen jouw boodschap overbrengen op zo'n manier dat je boodschap ook impact maakt.

Heb je het gevoel dat je nog wel wat stappen kunt zetten in het vertellen van 'jouw verhaal'?

Je weet heel goed wat je wilt vertellen, maar hoe pak je dat nu het beste aan?

Je geeft regelmatig presentaties die je behoorlijk wat stress opleveren. Hoe zorg je er nu voor dat je vanuit vertrouwen deze presentatie geeft?

Je wil graag werken aan jouw spreekvaardigheden maar gezien je drukke bestaan is het lastig om op vaste tijden hieraan te werken. Je hebt behoefte aan flexibiliteit.

Goed dat je hier bent. 

Mijn naam is Wilfred van der Meer en ik herken dat gevoel. Van het verlegen jongetje dat ik vroeger was, vind ik het nu supergaaf om te spreken en mijn verhalen te delen met mensen op social media, in een 1 op 1 gesprek of tijdens een presentatie. 

Op zo'n manier dat het publiek aan je lippen hangt en nieuwsgierig is naar de rest van jouw verhaal. 

Er worden nog steeds veel presentaties gegeven waarbij mensen heel snel afhaken. Dat is zo ontzettend jammer. En daarnaast levert het geven van presentaties onnodige stress op.  

Het is dan ook mijn missie om mensen zoals jij te begeleiden bij spreken met IMPACT zodat jij vanuit vertrouwen in jezelf jouw verhaal vertelt en met jouw boodschap IMPACT maakt. 

En weet je wat helemaal tof is. Als je dan steeds vaker een presentatie geeft, en ziet dat jij met jouw boodschap impact maakt, je veel meer voldoening en resultaat haalt uit je werk. 

Ik weet nog goed dat mensen afhaakten tijdens mijn presentatie. Ik besloot dat ik verantwoording moest nemen. Tijd voor actie. Ik ontdekte allerlei technieken en vaardigheden en ben deze gaan toepassen, met succes! Al mijn kennis en ervaring deel ik in dit
Master Traject Leer spreken.

Mastertraject Leer spreken

In de loop der jaren heb ik heeeeel veel kennis en ervaring opgedaan, maar het Master traject van Leer spreken is meer dan alleen werkboeken, templates, checklists en video's over hoe je je boodschap het beste over kunt brengen. Want gek gezegd gaat het helemaal niet om wat je vertelt; het gaat om iets heel anders; Het gaat erom hoe je je verhaal vertelt en waarom je juist dat verhaal vertelt etc. Ook die kennis en ervaring deel ik in dit Master traject.

Het beste van 2 werelden

Het gemak van een online academy waar je al het materiaal vindt om te leren Spreken met IMPACT. Daarnaast 1 op 1 sessies van 1.5 uur (flexibel in te plannen) waarin we samen praktisch aan de slag gaan. Van strategie, tot het bouwen van jouw pitch, jouw unieke verhaal en natuurlijk heel veel oefenen. 

Nooit meer zoeken

Oefening baart kunst en als je het even niet meer weet, hoef je nooit op zoek te gaan. Met deze training heb je voor altijd toegang tot het materiaal waarmee jij met jouw verhaal IMPACT maakt en mensen raakt. Zo kun je in de voorbereiding van je presentatie altijd weer even je kennis opfrissen. 

Nooit meer saaie presentaties

De onderdelen in deze training zijn maar bedoeld voor één ding.., ze zijn bedoeld om jou het plezier en het vertrouwen te geven om vanuit vertrouwen een toffe presentatie te geven. Op zo'n manier dat als jij spreekt mensen geïnspireerd worden om in actie te komen, ergens mee te stoppen of iets nooit meer te vergeten. 

Er wordt over gesproken

Wees niet verbaasd dat de mensen die  jouw verhaal horen, gaan reageren. Zoals Maya Angelou het mooi beschrijft: people forget what you said, people wil forget what you did but people will never forget how you made them feel. En dit is voor iedereen weggelegd ook voor jou. 

Dit zeggen deelnemers over
de training Spreken met Impact

Moet je nagaan wat het resultaat is als wij samen intensief 1 op 1 aan de slag gaan.


Plan jouw gratis kennismakingsgesprek. 

Dit programma is namelijk niet voor iedereen weggelegd en
 ik ga graag met jou in gesprek om te kijken of wij de juiste match zijn. 

Je kunt zelf een afspraak plannen in mijn agenda. Ik kijk er naar uit om je te spreken en jouw verhaal te horen.

Uit welke modules
bestaat de online academy?

Module Master jouw structuur


Ieder verhaal kent een goede opbouw en die opbouw is er niet voor niks. Tijdens deze module leer je het uitgangspunt van iedere presentatie. Vervolgens ga je aan de slag met de opbouw van jouw presentatie. Je ontvangt templates en checklists die je voor iedere presentatie kunt gebruiken.  


Module Master jouw verhaal


De uitgangspunten van je presentatie zijn duidelijk, je hebt een duidelijke structuur en opbouw. In deze sessie leer je welke tools je in kunt zetten om je verhaal aantrekkelijk te maken met als gevolg dat de deelnemers blijven luisteren. 

Module Master jouw presentatie


Alles wat je aandacht geeft groeit. In deze sessie leer je hoe je jouw presentatie zo interactief mogelijk kunt maken. Je krijgt een legio aan tools die je in kunt zetten tijdens je presentatie die ervoor gaan zorgen dat iedere deelnemer actief betrokken is bij de sessie en het maximale resultaat behaald. 

Module Master jouw invloed


Wat nu als er verschillende vaardigheden zijn die deelnemers op onbewust niveau beïnvloeden met als resultaat dat ze juist iets onthouden of bijvoorbeeld direct in actie komen. Tijdens deze sessie leer je een arsenaal aan technieken om ervoor te zorgen dat jouw presentatie blijft hangen en aanzet tot actie bij de deelnemers. 

Bonus Master jouw mindset
(t.w.v. € 147)


De basis van het verzorgen van een goede presentatie, video opname of online sessie is je eigen mindset. In deze sessie leer je de werking van jouw brein, je krijgt inzicht in je eigen verdedigingsmechanismen en je leert hoe je bewust jouw mindset kunt beïnvloeden met als resultaat dat je boodschap krachtig en duidelijk overkomt.

Bonus Master jouw video
(t.w.v. € 147)


Je weet inmiddels hoe een goed verhaal in elkaar steekt, hoe je dit opbouwt en hoe je mensen kunt beïnvloeden. In deze sessie gaan we actief aan de slag met de techniek en vaardigheid van het zelf opnemen van video's die je kunt plaatsen op social media waardoor je nog meer mensen kunt bereiken met jouw verhaal. 


Plan jouw gratis kennismakingsgesprek. 

Dit programma is namelijk niet voor iedereen weggelegd en
 ik ga graag met jou in gesprek om te kijken of wij de juiste match zijn. 

Je kunt zelf een afspraak plannen in mijn agenda. Ik kijk er naar uit om je te spreken en jouw verhaal te horen.

Praktische informatie Mastertraject


We starten met een uitgebreide intake
en het bepalen van concrete doelstellingen. 


Een uitgebreide online academy


2-wekelijkse 1 op 1 oefensessies van 1.5 uur

Zowel live als online mogelijk


We bouwen samen:

Jouw elevator pitch | Jouw unieke verhaal


2-wekelijkse video-opdracht


Een traject op maat waarbij we werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling
en aan jouw spreekvaardigheden.


Optioneel:


We bepalen samen de marketingstrategie om jouw verhaal
actief de wereld in te brengen. 


Duur: 60 tot 100 dagen


 

Ik kan me voorstellen dat je het best spannend vindt om deze stap te zetten.
Voel je welkom, ik kijk er naar uit om jouw verhaal te horen.

Gratis updates
van de online academy 

De online academy is ontstaan vanuit mijn missie om meer interactie, beleving en impact te hebben. Ik zal dan ook in de toekomst nieuwe content blijven toevoegen aan de online academy. 

100% Tevredenheidsgarantie

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel inspiratie uit deze training gaat halen en als je de tips en methodieken toepast zul je veel meer impact hebben met jouw presentaties.  

Daarom durf ik je gerust een niet goed geld terug garantie te geven. Als je na 14 dagen na de start van jouw traject niet tevreden bent en je geld terug wilt. Je hebt dan natuurlijk geen toegang meer tot de leer spreken academy. 

Ik kijk er naar uit om met je samen te werken. Ik wens je heel veel plezier, energie, afwisseling, creativiteit en impact,


groet, 

Veelgestelde vragen

Ik vind presenteren spannend en het levert mij stress op. Is dit traject dan iets voor mij?

Krijgt de online academy wel eens een update?

Hoe lang duurt het voordat dit traject start?

Wat gebeurt er als ik mijn bestelling heb gedaan?

Hoe lang heb ik toegang tot de online academy van Leer spreken?

Hoe kan ik contact opnemen?

>