Pitchen met IMPACT

Stop met leuren, start met IMPACT maken en

krijg de klanten die je verdient

Hierna gaat pitchen ook jou makkelijk af

In deze interactieve workshop leer je de Pitchen met IMPACT methode. Daarnaast gaan we hier samen actief mee oefenen en krijg je direct feedback van mij en de overige deelnemers. 

Inzicht + handelen = veranderen

Stop met leuren, start met impact maken en krijg de klanten die je verdient.

van 20.00 - 22.00 uur

                        Live via Zoom   (eerstvolgende woensdag 26/5)                                                                         

Je bent goed in wat je doet maar het lukt je nog niet om dit goed op anderen over te brengen en je krijgt niet de klanten die je verdient.

Je bent helemaal klaar met de elevator pitch

Als ondernemer ben je helemaal klaar met de elevator pitch. Je hebt het geprobeerd maar het is gewoon niet jouw ding. 

Je wilt gewoon doen waar je goed in bent en niet jezelf hoeven verkopen

Je wilt gewoon met je vak bezig zijn. Dat is waar je goed in bent. Al het andere ervaar je als gedoe. 

Jij hoeft niet zo nodig in the spotlight te staan

Je ziet jezelf al staan tijdens het netwerken en dan ook nog vertellen waar je zelf goed in bent. Daar zit toch niemand op te wachten. 

Je wilt gewoon je werk doen en niet overkomen als een gladde verkoper

Deze mensen gingen je voor:

Anita monden

Teammanager

Wat een energie! Wilfred geeft met zijn pitch workshop tips om direct mee aan de slag te gaan. Ik kan het iedereen aanbevelen.

thiemen vermeulen

Marketingadviseur

Ik kan iedereen die met een pitch de aandacht van het publiek wilt krijgen en vasthouden, de pitchworkshop van Wilfred van harte aanbevelen.

bram kleine staarman

Financieel Adviseur

Erg leuke en leerzame workshop bij Wilfred gevolgd over het neerzetten van een overtuigende pitch. Wilfred is een bevlogen en gepassioneerde trainer die nét dat stapje extra zet om tot een goed resultaat te komen.

de Pitchen met IMPACT methode

1

de Pitchen met IMPACT methode

Let op! Aan het begin van deze workshop leer ik je de Pitchen met IMPACT methode zodat ook jij in staat bent om makkelijker en sneller jouw pitch voor te bereiden. 

2

Stap voor stap

Dit is heel belangrijk! Stap voor stap nemen we samen jouw pitch door. Na deze workshop weet jij uit welke ingrediënten jouw pitch bestaat en hoe je deze op zo'n manier over kunt brengen dat mensen makkelijker contact met jou opnemen. 

3

In de praktijk

Wat van cruciaal belang is om jouw pitch veelvuldig te oefenen. Dat is exact wat we gaan doen in deze workshop. Korte uitleg, korte voorbereiding en DOEN. Feedback geven en ontvangen. Feedback verwerken en DOEN. Op deze manier is het voor jou steeds makkelijker en leuker om te pitchen zonder het idee dat je jezelf hoeft te verkopen. 

Over de trainer,
Wilfred van der Meer

Waar ik, Wilfred, vroeger door het leven ging als heel verlegen jongetje geef ik nu met veel plezier trainingen, lezingen en presentaties. Met enige regelmatig bezoek ik netwerkbijeenkomsten en het valt me altijd op hoe moeilijk veel mensen het vinden om een onderscheidende boodschap te vertellen.  

Ik weet als trainer, coach, spreker en ondernemer als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf goed te presenteren.  Jij bent tenslotte het visitekaartje van jouw bedrijf en daar hoort een IMPACTvolle pitch bij!

Ik heb al vele mensen mogen begeleiden op het gebied van pitchen en spreken. Ik kijk er naar uit om met jou samen te werken aan jouw boodschap. 

Gun jezelf deze ervaring. En als je mij niet gelooft, lees dan hieronder nog een paar aanbevelingen. Ik word er altijd een beetje stil van en daarna verschijnt er een enorme glimlach op mijn gezicht. 

Marloes hoefnagels - meijer

Beweegcoach in opleiding

Ik heb een pitch workshop van Wilfred gevolgd bij Business Club Moerdijk. Kritisch, concreet, recht voor zijn raap en heel opbouwend. Na de workshop had ik echt een beter beeld van hoe ik mijn pitch beter kan vormgeven en daarmee voel ik me nu veel zekerder als ik moet pitchen. Dus dank je wel Wilfred, deze workshop was voor mij echt van toegevoegde waarde!

michel van klaveren

Systeembeheerder / Applicatiebeheerder

Ik heb Wilfred leren kennen via de BCM (Business club Moerdijk).Wilfred is een enthousiaste gedreven man met een goed gevoel voor humor. Wilfred heeft bij de Business club een korte pitch workshop gegeven. Waarbij ik het een eer vond om hierbij aanwezig te zijn. Hier heb ik veel leer uitgehaald. Wilfred weet je te inspireren en motiveren door middel van zijn tips kom je tot een betere presentatie van jezelf. Ik zou u adviseren maak een afspraak met Wilfred of ga een keer met Wilfred mee naar de BCM. Alleen al het luisteren naar zijn pitches is al een beleving. Wilfred bedankt !

RIANNE DE VIN - DE JAGER

Eigenaar Hunter Salespromotion

Wat een bruisende man is Wilfred! Ik ken hem al jaren en geniet altijd van zijn enthousiaste en positieve uitstraling. Door een aantal van Wilfred zijn tips te gebruiken in m'n pitch, merk ik dat ik nu wel de aandacht heb en er ècht geluisterd wordt. Ik kijk dan ook uit naar het vervolgtraject, want Wilfred kan me nog veel meer leren!

Zorg dat ook jij gehoord wordt.

Een 1e indruk kun je maar één keer maken.

Dan kun je er maar beter voor zorgen dat dit een onvergetelijke indruk is.

Op netwerkbijeenkomsten kom ik zoveel mensen tegen die keigoed zijn in wat ze doen, maar als ze dan gaan pitchen.......het kost je simpel weg klanten. 

Ronduit frustrerend. Ik heb zelf heel veel boeken gelezen, op youtube gewoond en heel veel netwerkbijeenkomsten bijgewoond. En ja uiteindelijk leerde ik goed pitchen. 

Maar man, wat een tijd was ik daar aan kwijt. Ik wist simpelweg niet wat ik moest vertellen en al helemaal niet hoe.  

Als jij datzelfde gevoel hebt is het tijd om in actie te komen. 

Meld je nu aan!

Jij wilt toch ook meer potentiële klanten aantrekken?
Jij wilt toch ook met plezier vertellen over wat je doet en voor wie?

Hoe tof is het als je met plezier naar een netwerkbijeenkomst gaat, je een vlammende pitch geeft en daarna met mensen in gesprek gaat die geïnteresseerd zijn.

En voor de investering hoef je het zeker niet te laten. Daar heb ik wel voor gezorgd. 

Oké, genoeg geluld, actie in de taxi.

Workshop PITCHEN MET IMPACT

Stop met LEUREN, Start met IMPACT maken en
krijg de klanten die je verdient

  • de Pitchen met IMPACT methode
  • 2 uur actief aan de slag
  • Direct toepasbaar in de praktijk


€ 97
100%

GELD TERUG
GARANTIE

100% Geld terug garantie voor 14-Dagen

Kwaliteit staat bij mij voorop. Als je deze workshop niet waardevol vindt of je niets nieuws leert, laat het mij dan weten, dan stort ik zonder vragen je investering terug.

Veel gestelde vragen

Ik ben net gestart als ondernemer. Is dit ook iets voor mij?

Naar mijn idee is mijn pitch goed. Waarom trek ik dan geen klanten aan?

Ik vind het altijd heel spannend om te pitchen. Gaat deze workshop mij meer zelfvertrouwen geven?

Ik loop al een tijdje mee als ondernemer. Waarom zou ik deelnemen?

Leer spreken | Speelhuislaan 173 | 4815 CD | Breda | contact@leerspreken.nl | Kvk 50762419

>