Ben jij op zoek naar een manier om
jouw boodschap op zo'n manier over te brengen dat mensen graag met jou in gesprek gaan 
en jij kunt doen wat jij het allerleukste vindt?


Zoek niet langer, want hier is de...

Online training Pitchen met Impact

Leer hoe jij met een Ideale Pitch jouw boodschap makkelijker en met meer zelfvertrouwen kunt vertellen
zonder dat je het gevoel hebt dat je niet goed genoeg bent. 

Ben jij een coach, consultant of dienstverlener en wil je méér zelfvertrouwen, méér zichtbaarheid en méér contact en doen waar jij blij van wordt?

Zoek dan niet verder...

Ben jij gevoelig voor wat anderen van je denken?


Heb je snel het gevoel dat je niet goed genoeg bent en dat anderen veel beter zijn dan jij?

Zit je hoofd vol 'bullshit' van jezelf en anderen?


Ik herken het

Hoe meer je luistert naar je eigen bullshit en de bullshit van anderen hoe lastiger het is om in jezelf te blijven geloven.

Het vertrouwen vinden voor jezelf en voor het werk wat jij belangrijk vindt. Voor het kunnen staan voor wie je bent en voor wat je doet. Ontdekken hoe je jouw boodschap krachtig kunt overbrengen op zo'n manier dat het mensen nieuwsgierig maakt en graag met jou in gesprek gaan. Wilt doen waar je goed in bent.


Ontdek de Online Training Pitchen met Impact


Uit eigen ervaring weet ik dat er 3 dingen zijn die je helpen om je boodschap goed over te brengen en die ervoor zorgen dat je in je kracht staat.

1. Geloof in eigen kunnen zodat je minder bezig bent met wat anderen van je vinden

2. Een duidelijke boodschap zodat mensen weten waarom ze met jou in zee moeten gaan

3. Mildheid naar jezelf  omdat niet alles in één keer goed hoeft te gaan


Hoe bereik je dat?
met de 7 stappen voor de ideale pitch
en heel veel oefenen

Mij geeft het elke dag de energie  om met veel plezier mijn boodschap te vertellen en om mensen daarmee te kunnen helpen en dat gun ik jou ook!

Lees snel verder over de Online training Pitchen met Impact

De online Training Pitchen met Impact

Deze training zorgt ervoor dat de onrust in je hoofd plaats maakt  voor zelfvertrouwen en structuur. Je ervaart meer zelfvertrouwen en tegelijkertijd heb je meer zin om jouw boodschap te vertellen. Wat je wilt vertellen gaat steeds makkelijker en beter.

Met deze Online Training geef ik je bovendien tips voor de ideale pitch én krijg je de mogelijkheid om jouw boodschap heel veel te oefenen zodat het steeds makkelijker wordt.

Zo heb je in een notendop alles bij elkaar om met jouw boodschap mensen te kunne helpen met datgene waar jij het meeste blij van wordt. 

Online training Pitchen met Impact (inclusief periodiek oefenen t.w.v. € 97) 

Bestel Vandaag nog en 

Start met Pitchen met Impact

Als je bestelt, krijg je direct toegang tot de online Training Pitchen met Impact, word je toegevoegd aan de besloten facebookgroep Pitchen met Impact en ontvang je regelmatig een uitnodiging voor een bijeenkomst via Zoom waar je jouw pitch kunt oefenen en feedback ontvangt. 

Het beste van 2 werelden

Het gemak van een online academy in combinatie met periodiek de mogelijkheid om deel te nemen aan een online live sessie. 

Nooit meer zoeken

Een online academy die up to date wordt gehouden met waardevolle content.

Oefening baart kunst

De mogelijkheid om periodiek te oefenen en jouw sprekers skills te onderhouden en te verbeteren.

Je eigen tribe

Een community (tribe) van gelijkgestemden die elkaar naar een steeds hoger nivo tilt. 

Dit zeggen andere coaches, consultants en dienstverleners over de Online Training Pitchen met Impact

Anita Monden

Teammanager

"Wat een energie! Wilfred geeft met zijn pitch workshop tips om direct mee aan de slag te gaan. Ik kan het iedereen aanbevelen."

Thiemen Vermeulen

Marketingadviseur

"Ik kan iedereen die met een pitch de aandacht van het publiek wilt krijgen en vasthouden, de pitchworkshop van Wilfred van harte aanbevelen."

Bram Kleine Staarman

Financieel Adviseur

" Erg leuke en leerzame workshop bij Wilfred gevolgd over het neerzetten van een overtuigende pitch. Wilfred is een bevlogen en gepassioneerde trainer die nét dat stapje extra zet om tot een goed resultaat te komen."

Wat zit er in de Online Training Pitchen met Impact

Hieronder een overzicht met toelichting op de inhoud...

Online training 7 stappen voor een ideale pitch

t.w.v. € 97,00

Je leert de 7 stappen voor een ideale pitch. Stap voor stap word je meegenomen in de opbouw van jouw ideale pitch. Aan het einde ken je de 7 stappen voor een ideale pitch en kun je keer op keer jouw eigen pitch samen stellen. 

Periodiek live workshop Pitchen met Impact

t.w.v. € 97,00

Spreken is een spier en die kun je trainen. Periodiek ontvang je een uitnodiging om live via Zoom jouw ideale pitch te kunnen oefenen.

Wie ben ik?

Hoi ik ben Wilfred van der Meer, van het verlegen jongetje wat ik vroeger was, vind ik het nu supertof om mijn boodschap met anderen te delen en dat is wat ik jou ook gun. 


En wat ik ontzettend gaaf vind om te doen, is mensen zoals jij te begeleiden bij het vertellen van jouw boodschap, gewoon lekker als jezelf. Ja, ook jij kunt het, ga er dan ook voor. 


Op zo'n manier dat je er plezier in hebt, je mensen echt raakt en ze graag met jou willen werken. 


"Iedereen heeft een boodschap die het verdient om verteld te worden" Ook jij!


De Online Training Pitchen met Impact is daarbij de 1e stap om jezelf te laten horen en jouw plek op het podium in te nemen. 

Ervaringen

Wat klanten zeggen over de Online Training Pitchen met Impact

Wat een bruisende man is Wilfred! Ik ken hem al jaren en geniet altijd van zijn enthousiaste en positieve uitstraling.

Door een aantal van Wilfred zijn tips te gebruiken in m'n pitch, merk ik dat ik nu wel de aandacht heb en er ècht geluisterd wordt. Ik kijk dan ook uit naar het vervolgtraject, want Wilfred kan me nog veel meer leren!

RIANNE DE VIN - DE JAGER

Eigenaar Hunter Salespromotion

Ik heb Wilfred leren kennen via de BCM (Business club Moerdijk).Wilfred is een enthousiaste gedreven man met een goed gevoel voor humor. Wilfred heeft bij de Business club een korte pitch workshop gegeven. Waarbij ik het een eer vond om hierbij aanwezig te zijn. Hier heb ik veel leer uitgehaald. Wilfred weet je te inspireren en motiveren door middel van zijn tips kom je tot een betere presentatie van jezelf. Ik zou u adviseren maak een afspraak met Wilfred of ga een keer met Wilfred mee naar de BCM. Alleen al het luisteren naar zijn pitches is al een beleving. Wilfred bedankt !

MICHEL VAN KLAVEREN

Systeembeheerder / Applicatiebeheerder

Ik heb een pitch workshop van Wilfred gevolgd bij Business Club Moerdijk. Kritisch, concreet, recht voor zijn raap en heel opbouwend. Na de workshop had ik echt een beter beeld van hoe ik mijn pitch beter kan vormgeven en daarmee voel ik me nu veel zekerder als ik moet pitchen. Dus dank je wel Wilfred, deze workshop was voor mij echt van toegevoegde waarde!

MARLOES HOEFNAGELS - MEIJER

Beweegcoach in opleiding

De pitch training is een leuke en effectieve manier om een super pitch af te leveren voor een groep. Je leert op een interessante wijze een pitch te creëren die van begin tot eind boeiend is. Je wilt dat mensen een luisterend oor hebben en je niet meer vergeten, dat heb ik inmiddels wel geleerd bij Leerspreken.nl.

RAMON VAN DE KASTEELE

Commercieel directeur bij collectonline nederland b.v.

Je investering in de Online Training

Pitchen met Impact

Totale waarde: € 194,00

ONLINE training pitchen met impact

  • Online training Pitchen met Impact t.w.v. € 97,00
  • Periodiek deelname online live workshop t.w.v. € 97,00

Mis deze unieke kans niet!

Wat klanten zeggen over de Online Training Pitchen met Impact

Wilfred is meer dan een gewone goede trainer. Hij spreekt, werkt en verbind vanuit zijn passie. De enthousiaste maar praktische verhalen zijn leerzaam en interessant. Voor mij is Wilfred een echte vakman die ik zeker kan aanraden. Dankjewel voor de training waar je ons team mee hebt verder geholpen.

Arlon den Teuling

Data-driven Marketer

"

Wilfred is een professionele trainer die kennis heeft van zijn vakgebied en deze op een uitstekende en creatieve manier weet over te brengen op een groep mensen. Complimenten voor de interactieve trainingen.

Abdoel Alchalhi

Ambitious leader with passion for business and market analysis| Result driven |

"

Wilfred heeft voor Pops Advies en Ondersteuning een Thema Tafel verzorgd, met als Thema Van Pitch naar klant, een boeiende reis. De deelnemers waren erg enthousiast, hij heeft een goed verhaal en weet dit met passie over te brengen. Zeker voor herhaling vatbaar

Bianca van Poppel

Projectleider | verbinder | ondersteuner

"

100% Tevredenheids Garantie 14-Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel inspiratie uit de Online Training Pitchen met Impact haalt en als je de tips en methodieken toepast zul je meer zelfvertrouwen, meer gemak en meer plezier ervaren bij het vertellen van je pitch. 

Daarom durf ik je gerust een 14 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt.

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Je krijgt binnen een paar minuten een e-mail met jouw persoonlijke inloggegevens en kunt direct aan de slag. Daarnaast word je toegevoegd aan de besloten facebookgroep en ontvang je regelmatig een uitnodiging voor een live online workshop om te oefenen. 

Ik ben net gestart als ondernemer. Is dit ook iets voor mij?

Ja, ook voor een startende ondernemers is een goede pitch cruciaal. Een goed begin is het halve werk. 

Naar mijn idee is mijn pitch goed. Waarom trek ik dan geen klanten aan?

Het grote voordeel van het deelnemen aan deze workshop is dat je feedback krijgt van mij en de overige deelnemers. Samen ontleden we jouw pitch en kijken we waar we deze kunnen aanscherpen zodat je wel klanten aantrekt. 

Ik vind het altijd heel spannend om te pitchen. Gaat deze workshop mij meer zelfvertrouwen geven?

Tijdens deze training en online live workshop krijg je een vaste structuur aangeboden voor je pitch. Deze structuur geeft jou houvast waardoor je in het vervolg met meer zelfvertrouwen jouw pitch kunt geven.

Ik loop al een tijdje mee als ondernemer. Waarom zou ik deelnemen?

Er is maar één manier om een zaag scherp te houden. Juist door hem te slijpen. Zo is het met je pitch ook. Door deelname aan deze online training en de live pitch workshops geef je jouw pitch weer een update en kun je er weer met volle bak tegenaan. En wie weet zitten er wel potentiële klanten onder de deelnemers. 

Hoe kan ik contact opnemen?

Het beste kun je me bereiken via contact@leerspreken.nl

Je investering in de Online Training
Pitchen met Impact

Totale waarde: € 194,00

online training pitchen met impact

  • Online training Pitchen met Impact t.w.v. € 97,00
  • Periodiek deelname online live workshop t.w.v. € 97,00
>