Gefeliciteerd je aanmelding is gelukt

Supertof dat je bij de online oefensessie Spreken met Impact bent. In deze video en hieronder geef ik je alvast een aantal tips, zodat je er het maximale uit kan halen. Ik stuur je ook een paar e-mails om je aan de oefensessie te herinneren.

Ik zie je bij de oefensessie!
Groetjes, Wilfred

Spreken is een spier en die kun je trainen
Oefensessie Spreken met Impact

Check hieronder de 3 tips als je het maximale uit deze training wilt halen.

Gehost door Wilfred van der Meer

Zeker als je het lastig vindt om een goede presentatie op te bouwen en het niet altijd lukt om de aandacht vast te houden en je boodschap niet altijd goed overkomt, is het goed om het maximale te halen uit deze oefensessie.

  1. 1
    Zorg dat je erbij bent. Veel mensen melden zich aan voor de oefensessie training maar komen vervolgens niet opdagen. Zo jammer want dan mis je een hele waardevolle training. Zet de oefensessie in je agenda. En als we starten, zet je telefoon uit, maak je hoofd leeg en ben ook echt aanwezig. 
  2. 2
    Zorg dat je pen en papier bij de hand hebt, zodat je tips, oefeningen en inzichten kunt noteren zodat je deze nog eens op je gemak na kunt lezen. Op die manier haal je het maximale resultaat uit deze oefensessie. 
  3. 3
    Doe mee met de oefeningen. Spreken is een spier en die kun je trainen. Zorg dat je meedoet. Je bent in een veilige omgeving waarin je mag oefenen en je geen fouten kan maken maar alleen nieuwe ervaringen opdoet. 
>