Gefeliciteerd je aanmelding is gelukt

Supertof dat je bij de online training bent. In de video en hieronder geef ik je alvast een aantal tips, zodat je er het maximale uit kan halen. Ik stuur je ook een e-mail om je aan het webinar te herinneren.

Tot snel!
Groetjes, Wilfred

Van Angst voor Spreken naar Krachtig Presenteren

Check hieronder de 3 tips als je het maximale uit deze sessie wilt halen.

Gehost door Wilfred van der Meer

Zeker als je vaak last hebt van rode vlekken in je nek, een ademhaling die hoog in je keel zit en bang bent voor een blackout en je hier nu echt iets aan wilt doen, is het goed om het maximale te halen uit deze online training.

  1. 1
    Zorg dat je erbij bent. Veel mensen melden zich aan voor een online training maar komen vervolgens niet opdagen. Zo jammer want dan mis je een hele waardevolle training. Zet de online training in je agenda. En als we starten, zet je telefoon uit, maak je hoofd leeg en ben ook echt aanwezig. 
  2. 2
    Heb pen en papier bij de hand, zodat je tips, oefeningen en inzichten kunt noteren zodat je deze nog eens op je gemak na kunt lezen. Op die manier haal je het maximale resultaat uit deze training. 
  3. 3
    Doe mee. Zet je camera en geluid aan en doe mee met de oefeningen. Spreken is een spier en die kun je trainen. Zorg dat je meedoet. Je bent in een veilige omgeving waarin je mag oefenen en je geen fouten kan maken maar alleen nieuwe ervaringen opdoet. 
>