Gefeliciteerd je aanmelding is gelukt

Supertof dat je bij de online masterclass meesterlijk spreken bent. In deze video en hieronder geef ik je alvast een aantal tips, zodat je er het maximale uit kan halen. Ik stuur je ook een paar e-mails om je aan de masterclass te herinneren.

Ik zie je bij de masterclass!
Groetjes, Wilfred

Spreken is een spier en die kun je trainen
Masterclass meesterlijk spreken

Check hieronder de 3 tips als je het maximale uit deze training wilt halen.

Gehost door Wilfred van der Meer

Zeker als je het lastig vindt om een goede presentatie op te bouwen en het niet altijd lukt om de aandacht vast te houden en je boodschap niet altijd goed overkomt, is het goed om het maximale te halen uit deze masterclass.

  1. 1
    Zorg dat je erbij bent. Veel mensen melden zich aan voor de masterclass maar komen vervolgens niet opdagen. Zo jammer want dan mis je een hele waardevolle sessie. Zet de masterclass in je agenda. En als we starten, zet je telefoon uit, maak je hoofd leeg en ben ook echt aanwezig. 
  2. 2
    Zorg dat je pen en papier bij de hand hebt, zodat je tips en inzichten kunt noteren zodat je deze nog eens op je gemak na kunt lezen. Op die manier haal je het maximale resultaat uit deze masterclass. 
  3. 3
    Doe actief mee tijdens de masterclass. Wees open en eerlijk naar jezelf. Je bent in een veilige omgeving waarin je alles mag delen.
>