Gefeliciteerd je aanmelding is gelukt

Supertof dat je bij de online training bent. In de video en hieronder geef ik je alvast een aantal tips, zodat je er het maximale uit kan halen. Ik stuur je ook een e-mail om je aan het webinar te herinneren.

Tot snel!
Groetjes, Wilfred en Maarten

Van een onsamenhangend verhaal naar
een Krachtige Presentatie in Woord en Beeld

Check hieronder de 3 tips als je het maximale uit deze training wilt halen.

Gehost door Wilfred van der Meer en Maarten de Bruin

Zeker als je het lastig vindt om een goede presentatie op te bouwen en het niet altijd lukt om de aandacht vast te houden en je boodschap niet altijd goed overkomt, is het goed om het maximale te halen uit deze online training.

  1. 1
    Zorg dat je erbij bent. Veel mensen melden zich aan voor een online training maar komen vervolgens niet opdagen. Zo jammer want dan mis je een hele waardevolle training. Zet de online training in je agenda. En als we starten, zet je telefoon uit, maak je hoofd leeg en ben ook echt aanwezig. 
  2. 2
    Heb pen en papier bij de hand, zodat je tips, oefeningen en inzichten kunt noteren zodat je deze nog eens op je gemak na kunt lezen. Op die manier haal je het maximale resultaat uit deze training. 
  3. 3
    Doe mee. Zet je camera en geluid aan en doe mee met de oefeningen. Spreken en tekenen is een spier en die kun je trainen. Zorg dat je meedoet. Je bent in een veilige omgeving waarin je mag oefenen en je geen fouten kan maken maar alleen nieuwe ervaringen opdoet. 
>